11/08/2024 11/08/2024 Ιερατική Σύναξη των κληρικών οι οποίοι διακονούν στις Ιερές Επισκοπές Μελβούρνης και Χώρας, στην Πολιτεία της Βικτώριας, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Thomastown. Της Συνάξεως προήδρευσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ενώ συμμετείχαν και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μελβούρνης κ. Κυριακός και Χώρας κ. Ευμένιος. Κεντρικό θέμα συζητήσεως αποτέλεσε ο εορτασμός...
11 Αυγούστου, 2024 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2024 - 11:09

Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Βικτώριας

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Βικτώριας

Ιερατική Σύναξη των κληρικών οι οποίοι διακονούν στις Ιερές Επισκοπές Μελβούρνης και Χώρας, στην Πολιτεία της Βικτώριας, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Thomastown. Της Συνάξεως προήδρευσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ενώ συμμετείχαν και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μελβούρνης κ. Κυριακός και Χώρας κ. Ευμένιος.

Κεντρικό θέμα συζητήσεως αποτέλεσε ο εορτασμός της εκατονταετηρίδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο οποίος θα κορυφωθεί κατά το διάστημα από τις 4 έως τις 19 Οκτωβρίου 2024, με την ευλογητή παρουσία της Α.Θ. Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Σύδνεϋ και τη Μελβούρνη.

Στο πλαίσιο της Ιερατικής Συνάξεως, εξετάστηκαν ζητήματα που άπτονται των προετοιμασιών για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις προς τιμήν του Πρώτου της Ορθοδοξίας στις Ιερές Επισκοπές Μελβούρνης και Χώρας, και δόθηκαν οι δέουσες οδηγίες και κατευθύνσεις από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων