31/10/2022 31/10/2022 Eθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» μαζί με ενορίτες της Κοινότητας Αγίων Αρχαγγέλων στο Mentone, παρασκεύασαν 520 σάντουιτς για άστεγους και όσους έχουν ανάγκη. Η φιλανθρωπική δράση έγινε με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως Κυριακού, την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου. Μετά την παρασκευή, μια μικρή ομάδα ενοριτών...
31 Οκτωβρίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2022 - 14:17

«Five Loaves»: 520 σάντουιτς για άστεγους, από τους ενορίτες των Αγίων Αρχαγγέλων Mentone

Διαδώστε:
«Five Loaves»: 520 σάντουιτς για άστεγους, από τους ενορίτες των Αγίων Αρχαγγέλων Mentone

Eθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» μαζί με ενορίτες της Κοινότητας Αγίων Αρχαγγέλων στο Mentone, παρασκεύασαν 520 σάντουιτς για άστεγους και όσους έχουν ανάγκη.

Η φιλανθρωπική δράση έγινε με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως Κυριακού, την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου.

Μετά την παρασκευή, μια μικρή ομάδα ενοριτών μετέβη στην αγορά Queen Victoria, όπου μοίρασε τα σάντουιτς σε άστεγους, ενώ όσα περίσσεψαν, παραδόθηκαν σε κοινωνικές δομές στη Δυτική Μελβούρνη, το CBD και τη Νότια Μελβούρνη.

Η επόμενη δράση παρασκευής σάντουιτς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Five Loaves», θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Bentleigh, την ερχόμενη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων