20/02/2023 20/02/2023 Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο επισκέφθηκε η καλλιτέχνης του Δημοτικού Τραγουδιού Γωγώ Τσαμπά στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αυστραλία, προκειμένου να συμμετάσχει στην μεγάλη εορταστική εκδήλωση των Ιδρυμάτων της «Βασιλειάδος», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Carss park. Η γνωστή καλλιτέχνης συνοδευόταν από τους Ιωάννη Παπαδημητρίου, Γεώργιο...
20 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2023 - 18:16

Η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο επισκέφθηκε η καλλιτέχνης του Δημοτικού Τραγουδιού Γωγώ Τσαμπά στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αυστραλία, προκειμένου να συμμετάσχει στην μεγάλη εορταστική εκδήλωση των Ιδρυμάτων της «Βασιλειάδος», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Carss park.

Η γνωστή καλλιτέχνης συνοδευόταν από τους Ιωάννη Παπαδημητρίου, Γεώργιο Νιάρο και Χρήστο Μέτο, συνεργάτες της οργανοπαίχτες, και όλοι μαζί κατά τη συνάντησή τους με τον Σεβασμιώτατο είχαν μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τη μουσική και την ομογένεια της Αυστραλίας. Ο Αρχιεπίσκοπος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους επισκέπτες για την προσπάθεια που κάνουν να διατηρήσουν και να διαδώσουν το παραδοσιακό, δημοτικό τραγούδι, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχή παρουσία τους στην εκδήλωση της «Βασιλειάδος» και ευχήθηκε πρόοδο και ευημερία στη ζωή τους και στα έργα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων