09/10/2024 09/10/2024 Η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στους εορτασμούς των 100 χρόνων από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, δηλώνει εμφατικά τους άρρηκτους δεσμούς της Ομογένειας με την Ορθοδοξίας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδα, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για τις επετειακές εκδηλώσεις. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στο πολυδιάστατο έργο το οποίο επιτελεί η Αρχιεπισκοπή...
09 Οκτωβρίου, 2024 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2024 - 9:13

Κ. Μητσοτάκης: Στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας γίνεται έργο εθνικής σημασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κ. Μητσοτάκης: Στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας γίνεται έργο εθνικής σημασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στους εορτασμούς των 100 χρόνων από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, δηλώνει εμφατικά τους άρρηκτους δεσμούς της Ομογένειας με την Ορθοδοξίας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδα, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για τις επετειακές εκδηλώσεις.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στο πολυδιάστατο έργο το οποίο επιτελεί η Αρχιεπισκοπή με έντονο το στοιχείο της προσφορά στην κοινωνία. “Γίνεται έργο εθνικής σημασίας”, τόνισε, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο καθώς και τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας.

Φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων