23/09/2024 23/09/2024 O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας μετ’ αρτοκλασίας που τελέστηκε την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στο Clayton της Μελβούρνης, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο της Ενορίας, π. Χαράλαμπο Πυρέλη. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μίλησε στο εκκλησίασμα, παρουσιάζοντας...
23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2024 - 14:52

Ο Επίσκοπος Μελβούρνης ιερούργησε στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Clayton

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελβούρνης ιερούργησε στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Clayton

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας μετ’ αρτοκλασίας που τελέστηκε την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στο Clayton της Μελβούρνης, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο της Ενορίας, π. Χαράλαμπο Πυρέλη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μίλησε στο εκκλησίασμα, παρουσιάζοντας και αναλύοντας την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Επίσης, μετέφερε σε όλους την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων