20/08/2024 20/08/2024 Συνεχίστηκαν την Κυριακή, 18 Αυγούστου στην Ιερά Επισκοπή Πέρθης οι εορτασμοί για τη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πέρθης κ. Ελπίδιος. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναλύοντας το ευαγγελικό και...
20 Αυγούστου, 2024 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2024 - 12:31

Πέρθη: Κυριακή μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Πέρθη: Κυριακή μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Συνεχίστηκαν την Κυριακή, 18 Αυγούστου στην Ιερά Επισκοπή Πέρθης οι εορτασμοί για τη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πέρθης κ. Ελπίδιος.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναλύοντας το ευαγγελικό και το αποστολικό ανάγνωσμα της ημέρας.

Μετά την απόλυση, παρατέθηκε γεύμα στην ενοριακή αίθουσα, με αφορμή τη μεγάλη Θεομητορική εορτή.

 

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων