16/08/2024 16/08/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αδελαΐδος κ. Σιλουανός είχε τη χαρά να τελέσει τη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του Ελληνορθοδόξου Κολλεγίου «Άγιος Γεώργιος» την Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024, στον παρακείμενο του Κολλεγίου Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της φερωνύμου ενορίας-κοινότητος στην περιοχή Thebarton της Αδελαΐδος.   Ο...
16 Αυγούστου, 2024 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2024 - 17:16

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του Κολλεγίου «Άγιος Γεώργιος» τέλεσε ο Επίσκοπος Αδελαΐδος

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του Κολλεγίου «Άγιος Γεώργιος» τέλεσε ο Επίσκοπος Αδελαΐδος

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αδελαΐδος κ. Σιλουανός είχε τη χαρά να τελέσει τη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του Ελληνορθοδόξου Κολλεγίου «Άγιος Γεώργιος» την Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024, στον παρακείμενο του Κολλεγίου Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της φερωνύμου ενορίας-κοινότητος στην περιοχή Thebarton της Αδελαΐδος.

 

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε στα παιδιά για την γιορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και για την απέραντη αγάπη που έχει η Παναγία μητέρα του Θεού για όλο τον κόσμο.

 

Επίσης, για το γεγονός ότι συγκεντρωθήκαν όλοι στον ναό για να λειτουργηθούν και να ζήσουν την παρουσία του Χριστού ανάμεσά τους.

 

Τελειώνοντας, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε την πατρική αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου.

 

Επίσης, ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Κολλεγίου κ. Επαμεινώνδα Καραμόσχο και το διδακτικό προσωπικό για την ακούραστη προσφορά τους, καθώς και τους μαθητές για την σεβαστική συμμετοχή τους στη Θεία Λειτουργία.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων