11/09/2024 11/09/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο «Κεστεκίδειο» Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, με την συμμετοχή των δασκάλων, καθηγητών και μαθητών καθώς και της συμβούλου εκπαιδεύσεως της Ελληνικής Πρεσβείας Βρυξελλών κας Αμαλίας Καψάλα. Με το πέρας...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 16:30

Αγιασμός νέου σχολικού έτους στο «Κεστεκίδειο» Σχολείο Βρυξελλών

Διαδώστε:
Αγιασμός νέου σχολικού έτους στο «Κεστεκίδειο» Σχολείο Βρυξελλών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο «Κεστεκίδειο» Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, με την συμμετοχή των δασκάλων, καθηγητών και μαθητών καθώς και της συμβούλου εκπαιδεύσεως της Ελληνικής Πρεσβείας Βρυξελλών κας Αμαλίας Καψάλα.

Με το πέρας του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του που το Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών στεγάζεται σε κτήριο το οποίο προσφέρθηκε από την οικογένεια Κεστεκίδου προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την οργάνωση και την φιλοξενία του Ελληνικού Σχολείου και ευχήθηκε στους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους το σχολικό έτος να είναι πλούσιο σε γνώσεις και παιδεία, και αληθινή βίωση των παραδόσεων της Εκκλησίας και του Ελληνισμού ώστε να συνεχιστεί η πάντοτε ζώσα παράδοση του Γένους να παραδίδεται από γενεά σε γενεά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων