17/02/2022 17/02/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και Εξαρχία Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή της Ορθοδοξίας 13 Μαρτίου θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών, Avenue de Stalingrad 34 – 1000 Bruxelles, Διορθόδοξο Αρχιερατικό Συλλείτουργο με την συμμετοχή ιερέων και διακόνων των διαφόρων Ορθοδόξων Παρουσιών στο Βέλγιο. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 14:21

Διορθόδοξο Αρχιερατικό Συλλείτουργο την Κυριακή της Ορθοδοξίας στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
Διορθόδοξο Αρχιερατικό Συλλείτουργο την Κυριακή της Ορθοδοξίας στις Βρυξέλλες

Η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και Εξαρχία Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή της Ορθοδοξίας 13 Μαρτίου θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών, Avenue de Stalingrad 34 – 1000 Bruxelles, Διορθόδοξο Αρχιερατικό Συλλείτουργο με την συμμετοχή ιερέων και διακόνων των διαφόρων Ορθοδόξων Παρουσιών στο Βέλγιο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει δεξίωση στο Ενοριακό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού.

“Η Ιερά Μητρόπολις καλεί όλους τους χριστιανούς αυτής να προσέλθουν διά συμπροσευχήν”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων