ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
05/07/2024 05/07/2024 Το σαββατοκύριακο της εορτής των Πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου και της συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων εορτάστηκε με πνευματική ευφροσύνη στην ενορία του αποστόλου Παύλου στην πόλη Incheon. To Σάββατο 29 Ιουνίου βαπτίστηκε o Θεόδωρος Shin, το τέταρτο παιδί του Σπυρίδωνα Shin Jae-woo και της Χριστίνας Shin. Θερμά συγχαρητήρια στο νεοφώτιστο, στα αδέλφια του και...
05 Ιουλίου, 2024 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2024 - 13:41

Ευλογημένο σαββατοκύριακο στην ενορία του Αγίου Παύλου στο Incheon

Διαδώστε:
Ευλογημένο σαββατοκύριακο στην ενορία του Αγίου Παύλου στο Incheon

Το σαββατοκύριακο της εορτής των Πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου και της συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων εορτάστηκε με πνευματική ευφροσύνη στην ενορία του αποστόλου Παύλου στην πόλη Incheon.

To Σάββατο 29 Ιουνίου βαπτίστηκε o Θεόδωρος Shin, το τέταρτο παιδί του Σπυρίδωνα Shin Jae-woo και της Χριστίνας Shin. Θερμά συγχαρητήρια στο νεοφώτιστο, στα αδέλφια του και στους γονείς του. Είθε με την χάρη του Κυρίου μας να γίνει ένας πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου επισκέφθηκε την εορτάζουσα ενορία ο Μητροπολίτης Κορέας και Έξαρχος Ιαπωνίας Αμβρόσιος, ο οποίος συλλειτούργησε με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δανιήλ Να, τέλεσαν τον Όρθρο, την θεία Λειτουργία, την λιτανεία εντός του ιερού ναού, λόγω βροχής, και την Αρτοκλασία. Ακολούθησε πανηγυρικό κοινό γεύμα αγάπης με όλους τους εκκλησιαζομένους.

Ο Μητροπολίτης κατά την θ. Λειτουργία και το κοινό γεύμα αγάπης απηύθυνε λόγο οικοδομής και παράκλησης και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την προετοιμασία της γιορτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα