01/10/2024 01/10/2024 Την Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024, στην Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Μιλάνου τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, η οποία τιμάται την 1η Οκτωβρίου. Την Αγρυπνία τέλεσε ο ιερέας της ενορίας, Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Μπατσής. Αμέσως μετά, ακολούθησε Αγιασμός για την πρώτη του μήνα. Στην ενορία φυλάσσεται, από το 2023, ένα ευμέγεθες αντίγραφο...
01 Οκτωβρίου, 2024 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2024 - 15:27

Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Μιλάνο

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Μιλάνο

Την Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024, στην Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Μιλάνου τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, η οποία τιμάται την 1η Οκτωβρίου. Την Αγρυπνία τέλεσε ο ιερέας της ενορίας, Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Μπατσής. Αμέσως μετά, ακολούθησε Αγιασμός για την πρώτη του μήνα.

Στην ενορία φυλάσσεται, από το 2023, ένα ευμέγεθες αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας, το οποίο αποκτήθηκε με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ιταλίας κ. Πολυκάρπου, ο οποίος τρέφει ιδιαίτερη ευλάβεια προς την Παναγία Γοργοϋπήκοο.

Το αντίγραφο αυτό, δωρεά ευλαβών Χριστιανών, ενσωματώνει την αγάπη και την πίστη της ενορίας και αποτελεί καταφύγιο, καθώς και πηγή παρηγοριάς και πνευματικής ενίσχυσης για όλους τους ενορίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων