26/08/2020 26/08/2020 Τον νέο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες κ. Βασίλειο Ζορμπάλη υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως, το πρωί της 26ης Αυγούστου 2020. Ο νεοαφιχθείς Πρόξενος θέλησε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων να λάβει τις ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτου, ο...
26 Αυγούστου, 2020 - 19:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2020 - 19:07

Ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες στον Μητροπολίτη Βελγίου

Τον νέο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες κ. Βασίλειο Ζορμπάλη υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως, το πρωί της 26ης Αυγούστου 2020.

Ο νεοαφιχθείς Πρόξενος θέλησε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων να λάβει τις ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτου, ο οποίος τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε κάθε ευλογία και πρόοδο στην διακονία της ομογένειας στο Βέλγιο, ενώ στην συνέχεια υπήρξε συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Ζορμπάλης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την οργάνωση των κεντρικών υπηρεσιών και το εν γένει έργο της Μητροπόλεως, ενώ υποσχέθηκε κάθε καλή και αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων