Μητροπόλεις Οικουμενικού Θρόνου
31 Αυγούστου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Σουηδία το 2025

Διαδώστε:

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Στοκχόλμη τον Αύγουστο του 2025, όπως έκανε γνωστό η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας. 

 

Σε ανακοίνωσή της η Ι. Μητρόπολη Σουηδίας αναφέρει:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΕΥΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΙΟΤΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΤΟΣ,
ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ,
ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ,

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025

Η Ι. Μητρόπολις Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας ευχαρίστως πληροφορεί το ποίμνιο της Κωνστανινουπολίτιδος Μητρός Εκκλησίας στις Βόρειες Χώρες ότι, ευδοκία Θεού, την Κυριακή, 24 Αυγούστου 2025, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος πρόκειται να επισκεφθεί, για τρίτη φορά, την Ι. Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας και συγκεκριμένα τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης (Birger Jarlsgatan 92, 11420 Stockholm), για να μάς μεταφέρει το φως του αειζώου Φαναρίου.

Κάθε επίσκεψη της Σεπτής Κορυφής της Ορθοδοξίας προς τα ανά τον κόσμο διεσπαρμένα τέκνα Της, είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία, να λάβουν την Πατριαρχική ευλογία εκ του σύνεγγυς και να παρακαλέσουν προσευχητικώς της Τρισήλιο Θεότητα, να Την στηρίζει στα πολυεύθυνα Πρωθιεραρχικά Της καθήκοντα.

Ας μάς αξιώσει ο Κύριος να προευτρεπιστούμε για την Πατριαρχική υποδοχή, η οποία περιποιεί ιδιατέρα τιμή και ευλογία, προσδίδοντας παράλληλα πνευματική αναψυχή και ενίσχυση.

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας

Διαδώστε: