14/03/2020 14/03/2020 Στην ανακοίνωση που βρίσκεται αναρτημένη στην είσοδο όλων των ορθόδοξων ναών ζητείται από το ποίμνιο να τηρεί ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής κατά τον εκκλησιασμό ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού. “Ας είναι ο καθένας από εμάς προσεκτικός στην προσωπική του υγιεινή πρώτα και μετά ας ζητήσουμε από τον Θεό να μας προστατεύσει από...
14 Μαρτίου, 2020 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 10:37

Οδηγίες προς τους πιστούς εξέδωσε η Μητρ. Κορέας

Διαδώστε:
Οδηγίες προς τους πιστούς εξέδωσε η Μητρ. Κορέας

Στην ανακοίνωση που βρίσκεται αναρτημένη στην είσοδο όλων των ορθόδοξων ναών ζητείται από το ποίμνιο να τηρεί ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής κατά τον εκκλησιασμό ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.

“Ας είναι ο καθένας από εμάς προσεκτικός στην προσωπική του υγιεινή πρώτα και μετά ας ζητήσουμε από τον Θεό να μας προστατεύσει από αυτό το κακό”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Σε συνεργασία με τις αρχές οι ναοί απολυμαίνονται συχνά. Οι φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη απολύμανση στους χώρους του καθεδρικού ναού του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων