14/08/2023 14/08/2023 Με κατάνυξη και την δέουσα εκκλησιαστική σεμνότητα, τελέστηκαν οι καθημερινές Παρακλήσεις στην Μητέρα Παναγία, αυτές τις μέρες στην Ελληνορθόδοξη Ενορία στο Μιλάνο. Την Παρασκευή 11 Αυγούστου, το πρωί, με την συμμέτοχή ενοριτών και του Ιερέως αρχιμ. π. Ιωάννου Μπατσή, ευπρεπίστηκε ο Επιτάφιος με άνθη, δωρεά όλων των πιστών και το απόγευμα τελέσθηκε ο Εσπερινός. Την...
14 Αυγούστου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2023 - 20:52

Οι καθημερινές Παρακλήσεις στην Παναγία στην Ελληνορθόδοξη Ενορία στο Μιλάνο

Διαδώστε:
Οι καθημερινές Παρακλήσεις στην Παναγία στην Ελληνορθόδοξη Ενορία στο Μιλάνο

Με κατάνυξη και την δέουσα εκκλησιαστική σεμνότητα, τελέστηκαν οι καθημερινές Παρακλήσεις στην Μητέρα Παναγία, αυτές τις μέρες στην Ελληνορθόδοξη Ενορία στο Μιλάνο.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου, το πρωί, με την συμμέτοχή ενοριτών και του Ιερέως αρχιμ. π. Ιωάννου Μπατσή, ευπρεπίστηκε ο Επιτάφιος με άνθη, δωρεά όλων των πιστών και το απόγευμα τελέσθηκε ο Εσπερινός.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 το πρωί τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία και στο πέρας εψάλησαν τα εγκώμια προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στο τέλος μοιράσθηκαν τα άνθη του Επιταφίου ως ευλογία στους ενορίτες και ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα.

“Αν και για τους θερινούς μήνες οι περισσότεροι πιστοί βρίσκονται εκτός της Πόλεως , οι εναπομείναντες έσπευσαν να τιμήσουν την Παναγία Μητέρα του Κυρίου Ιησού Χριστού, την Μητέρα όλων των ανθρώπων, η οποία στέκει άγρυπνος φρουρός και βοηθός, απαντώντας ταχέως στα αιτήματα και τις παρακλήσεις των πιστών”, όπως αναφέρεται στην Ιερά Μητρόπολη Ιταλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων