27/09/2024 27/09/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας ευλόγησε το απόγευμα της Τετάρτης, 25ης Σεπτεμβρίου 2024, την έναρξη των συναντήσεων της νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, των οποίων εφέτος θα είναι εισηγητής και μάλιστα στην Αγγλική γλώσσα, καθώς, μεταξύ των συμμετεχόντων, υπάρχουν κατηχούμενοι της Ορθοδόξου πίστεως, που προέρχονται από διαφορετικές χώρες. Το...
27 Σεπτεμβρίου, 2024 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2024 - 9:30

Συναντήσεις νεολαίας και κατηχουμένων στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης

Διαδώστε:
Συναντήσεις νεολαίας και κατηχουμένων στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας ευλόγησε το απόγευμα της Τετάρτης, 25ης Σεπτεμβρίου 2024, την έναρξη των συναντήσεων της νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, των οποίων εφέτος θα είναι εισηγητής και μάλιστα στην Αγγλική γλώσσα, καθώς, μεταξύ των συμμετεχόντων, υπάρχουν κατηχούμενοι της Ορθοδόξου πίστεως, που προέρχονται από διαφορετικές χώρες.

Το θέμα της πρώτης εισηγήσεως ήταν περί της προσευχής, περί της οποίας ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε πλειάδα παραδειγμάτων από τους αγίους της Εκκλησίας, αλλά και εκ της πολυχρονίου ποιμαντορικής του διακονίας.

Στο τέλος της συνάντησης προσφέρθηλε στις εγκαταστάσεις του Καθεδρικού Ναού δείπνο προς τιμήν των συμμετεχόντων νέων, οι οποίοι διακονούν την τοπική Εκκλησία σε διαφόρους τομείς.

Η επομένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, στις 7 μ.μ., κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος θα ερμηνεύσει τον πεντηκοστό ψαλμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων