23/09/2024 23/09/2024 Ο “Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας” και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων προσκαλούν τον ευσεβή λαό για γνωριμία με το έργο της Μητροπόλεως και τους σκοπούς του Συλλόγου. Η συνάντηση αυτή θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πόρου (οδός...
23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:43

Συνάντηση γνωριμίας με το έργο της Ι.Μ. Νέας Ζηλανδίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Διαδώστε:
Συνάντηση γνωριμίας με το έργο της Ι.Μ. Νέας Ζηλανδίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο “Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας” και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων προσκαλούν τον ευσεβή λαό για γνωριμία με το έργο της Μητροπόλεως και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Η συνάντηση αυτή θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πόρου (οδός Κομνηνών αρ. 6).

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Ο «Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας» και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων σας προσκαλούν σε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για το έργο της Ιεραποστολικής Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας (Φίτζι, Τόγκα, Σαμόα) και τους σκοπούς του Συλλόγου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πόρου (οδός Κομνηνών αρ. 6).

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως τιμητική για την Ιεραποστολική Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη αυτής κ. Μύρωνα και τον Σύλλογο Φίλων της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων