Μητροπόλεις Οικουμενικού Θρόνου
12 Οκτωβρίου, 2024

Τα Θυρανοίξια της Ενορίας Αγίων Δημητρίου και Νέστορος Örebro θα τελέσει ο Μητροπολίτης Σουηδίας

Διαδώστε:

Από την Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας ανακοινώνεται στο ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας στην Σκανδιναυΐα ότι το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024, του Θεού συνεργούντος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας θα τελέσει τα Θυρανοίξια της νέας Ενορίας, στην πόλη Örebro της Σουηδίας, επ’ ονόματι των Αγίων Δημητρίου και Νέστορος, και θα προεξάρχει του Όρθρου, στις 8:30 π.μ., και της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στις 10 π.μ..

Καλούνται οι ευσεβείς και φιλομάρτυρες χριστιανοί, όπως προσέλθουν στην Ενορία των Αγίων Δημητρίου και Νέστορος, στην διεύθυνση: Björkrisvägen 18, 70234 Örebro, για να λάβουν την ευλογία των μεγάλων αγίων και αθλητών της πίστεώς μας. Θα ακολουθήσει γεύμα, στις 12 μ., στις εγκαταστάσεις του ναού, προσφορά της ενορίας.

Επίσης, γνωρίζεται ότι, από την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024, και κάθε Κυριακή, στην εν λόγω ενορία, θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου, στις 9 π.μ., και η Θεία Λειτουργία, στις 10 π.μ..

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο κ. Γεώργιο Αρβανιτίδη, στο τηλέφωνο: +46739155267, ή στην ηλεκτρονική του διεύθυνση: gearv23@gmail.com

Διαδώστε: