17/03/2020 17/03/2020 Στην εκστρατεία “Μένουμε Σπίτι” συμμετέχει ενεργά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.Ελπιδοφόρος. Με μήνυμά του στο Twitter καλεί τους Χριστιανούς να παραμείνουν σπίτι και τονίζει ότι ο ίδιος θα προσεύχεται στο Παρεκκλήσιο της Αρχιεπισκοπής: “Ως Χριστιανοί πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία των άλλων. Οι ενορίες θα συνεχίσουν τις ακολουθίες με τον ιερέα και τον...
17 Μαρτίου, 2020 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2020 - 11:37

Αρχιεπ. Αμερικής: “Μένουμε Σπίτι”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: “Μένουμε Σπίτι”

Στην εκστρατεία “Μένουμε Σπίτι” συμμετέχει ενεργά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.Ελπιδοφόρος. Με μήνυμά του στο Twitter καλεί τους Χριστιανούς να παραμείνουν σπίτι και τονίζει ότι ο ίδιος θα προσεύχεται στο Παρεκκλήσιο της Αρχιεπισκοπής:

“Ως Χριστιανοί πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία των άλλων. Οι ενορίες θα συνεχίσουν τις ακολουθίες με τον ιερέα και τον ιεροψάλτη. Aλλά οι πιστοί θα πρέπει να προσεύχονται από το σπίτι. Θα προσεύχομαι στο Παρεκκλήσιο της Αρχιεπισκοπής”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων