13/06/2023 13/06/2023 Ως φίλο της εκκλησίας και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας χαρακτήρισε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν κατά την πανήγυρη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν με τον Σεβασμιώτατο να αναφέρεται σε αυτή με ανάρτησή του στο twitter. “Φίλος της Εκκλησίας μας...
13 Ιουνίου, 2023 - 11:04

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Ο Έρικ Άνταμς είναι φίλος της εκκλησίας και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Ο Έρικ Άνταμς είναι φίλος της εκκλησίας και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας

Ως φίλο της εκκλησίας και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας χαρακτήρισε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν κατά την πανήγυρη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν με τον Σεβασμιώτατο να αναφέρεται σε αυτή με ανάρτησή του στο twitter. “Φίλος της Εκκλησίας μας και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και προσωπικός φίλος. Η παρέα σας είναι πάντα μια ευλογία”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων