26/05/2021 26/05/2021 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναφέρθηκε στην επέτειο ενός χρόνου από την δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ στην Αμερική που είχε σημάνει το ξέσπασμα διάφορων εκδηλώσεων κατά του  κοινωνικού ρατσισμού και της αδικίας κατά των Αφροαμερικανών πολιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Σεβασμιώτατος με επίκαιρη ανάρτησή του σημείωσε “Σε αυτή την επέτειο του θανάτου του Τζωτζ...
26 Μαΐου, 2021 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2021 - 19:49

“Ας διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για δικαιοσύνη”

Διαδώστε:
“Ας διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για δικαιοσύνη”

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναφέρθηκε στην επέτειο ενός χρόνου από την δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ στην Αμερική που είχε σημάνει το ξέσπασμα διάφορων εκδηλώσεων κατά του  κοινωνικού ρατσισμού και της αδικίας κατά των Αφροαμερικανών πολιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Σεβασμιώτατος με επίκαιρη ανάρτησή του σημείωσε “Σε αυτή την επέτειο του θανάτου του Τζωτζ Φλόιντ, ας ενωθούμε όλοι μαζί και ας διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για φυλετική δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους. Ας είναι ο θάνατός του η αιτία για την ειρηνική και δίκαιη εργασία που οδηγεί σε μια καλύτερη και πιο ίση κοινωνία για όλους”.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:  

 

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής είχε από την πρώτη στιγμή καταδικάσει το γεγονός και ζήτησε την εναντίωση στον ρατσισμό ενώ απαιτούσε την Ισονομία για όλους.

Διαβάστε σχετικά:

«Να εναντιωθούμε στον ρατσισμό και να απαιτήσουμε ισονομία για όλους»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων