06/01/2022 06/01/2022 Η έξαρση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα κρούσματα του κορωνοϊού σε όλη την πόλη της Νέας Υόρκης φαίνεται να άλλαξε τα πλάνα για την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Αστόρια Παρκ (Astoria Park) από την κοινότητα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στην εορτή των Θεοφανείων. Σε...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 9:56

ΑΣΤΟΡΙΑ: Η Αστυνομία θα αποφασίσει για τη ρίψη του σταυρού

Διαδώστε:
ΑΣΤΟΡΙΑ: Η Αστυνομία θα αποφασίσει για τη ρίψη του σταυρού

Η έξαρση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα κρούσματα του κορωνοϊού σε όλη την πόλη της Νέας Υόρκης φαίνεται να άλλαξε τα πλάνα για την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Αστόρια Παρκ (Astoria Park) από την κοινότητα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στην εορτή των Θεοφανείων.

Σε επικοινωνία που είχε ο «Εθνικός Κήρυκας» με τον ιερατικό προϊστάμενο του Ναού πατέρα Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο, η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στον ποταμό μπορεί να μην πραγματοποιηθεί αφού μέχρι την ώρα έκδοσης της εφημερίδας δεν είχαν πάρει την απαραίτητη άδεια από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. «Ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση από την Αστυνομία. Μπορεί να έχουμε και θετική απάντηση και νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Είναι θέμα της Αστυνομίας όχι της Εκκλησίας», είπε, μεταξύ άλλων, ο π. Παπαζαφειρόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων