03/09/2022 03/09/2022 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προσγειώθηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Χίου “Όμηρος” σήμερα το μεσημέρι. Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, τον υποδέχθηκε στο νησί στην έδρα της Μητρόπολης όπου ανταλλάχθηκαν θερμοί χαιρετισμοί. Ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει Θεία Λειτουργία την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς, στη μνήμη των Χίων Πατριαρχών...
03 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2022 - 19:28

Η άφιξη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στην Χίο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η άφιξη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στην Χίο (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προσγειώθηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Χίου “Όμηρος” σήμερα το μεσημέρι. Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, τον υποδέχθηκε στο νησί στην έδρα της Μητρόπολης όπου ανταλλάχθηκαν θερμοί χαιρετισμοί.

Ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει Θεία Λειτουργία την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς, στη μνήμη των Χίων Πατριαρχών Ιωακείμ Β’ και Δ’ καθώς και Κωνσταντίνου του Ε΄ του Βαλιάδη.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος κ. Ελπιδοφόρος θα αναγορευθεί επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πλαίσιο ειδικής τελετής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Σεβασμιώτατος κ. Ελπιδοφόρος θα επισκεφθεί την Κιβωτό του Κόσμου, την οποία επισκέφτηκε και πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, που ιδρύθηκε από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου ως απάντηση στα αυξανόμενα προβλήματα που ταλαιπωρούν εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα παιδιά στην Ελλάδα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων