12/05/2020 12/05/2020 Δυο κοινές τελετές αποφοίτησης, εξ αποστάσεως, με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 6 Ιουνίου τα Ημερήσια και Απογευματινά ελληνικά σχολεία της Αμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας. Όπως δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα» («Ε.Κ.») ο Διευθυντής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Δρ Αναστάσιος Κουλαρμάνης, τα τελετουργικά θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Zoom, αλλά θα...
12 Μαΐου, 2020 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2020 - 10:38

Ο Αρχιεπ. Αμερικής στην διαδικτυακή τελετή αποφοίτησης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής στην διαδικτυακή τελετή αποφοίτησης

Δυο κοινές τελετές αποφοίτησης, εξ αποστάσεως, με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 6 Ιουνίου τα Ημερήσια και Απογευματινά ελληνικά σχολεία της Αμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.
Όπως δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα» («Ε.Κ.») ο Διευθυντής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Δρ Αναστάσιος Κουλαρμάνης, τα τελετουργικά θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Zoom, αλλά θα γίνει ανοικτή ζωντανή μετάδοση στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου οι γονείς και κάθε ενδιαφερόμενος να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν.


«Θεσμικά, ο Αρχιεπίσκοπος κάθε χρόνο πηγαίνει στα σχολεία για την αποφοίτηση. Φέτος, θα ήταν η πρώτη φορά για τον κ. Ελπιδοφόρο και δεν ήθέλε να χάσουν τα παιδιά αυτήν την ευκαιρία. Επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί μια Τελετή Αποφοίτησης. Δεν γνωρίζουμε εάν τα σχολεία θα διοργανώσουν και δικές τους, ξεχωριστές εκδηλώσεις, εμείς όμως θα διοργανώσουμε και τη δική μας, που θα είναι κεντρική», τόνισε ο Δρ Κουλαρμάνης.
Ειδικότερα, τα ημερήσια σχολεία θα συνδεθούν από τις 12 το μεσημέρι έως τη 1:30, ενώ τα απογευματινά από τις 2:00 έως τις 3:30. Για τα Ημερήσια, θα γίνει διαδικτυακά και η ομιλία του Valedictorian κάθε σχολείου και στη συνέχεια οι διευθυντές θα αναγνωρίσουν ένα προς ένα τα ονόματα των μαθητών που αποφοιτούν. Στα δε Απογευματινά, θα μιλήσουν μόνο οι διευθυντές, αναφέροντας τα ονόματα των παιδιών.
«Ο Αρχιεπίσκοπος δεν ήθελε να φύγουν τα παιδιά χωρίς να τα αποχαιρετήσει», συμπλήρωσε ο Δρ Κουλαρμάνης.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων