12/07/2024 12/07/2024 Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Camp Saint Paul, το θερινό κάμπινγκ της περιφέρειας της Αρχιεπισκοπής, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό, χαρά και προσμονή. Η κατασκήνωση υποδέχτηκε συνολικά 190 κατασκηνωτές και 48 νεαρούς ενήλικο προσωπικό που ήταν ενθουσιασμένοι που συνάντησαν τον Σεβασμιώτατο. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Επίσκοπος...
12 Ιουλίου, 2024 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2024 - 21:54

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος επισκέπτεται την κατασκήνωση Αγίου Παύλου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος επισκέπτεται την κατασκήνωση Αγίου Παύλου

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Camp Saint Paul, το θερινό κάμπινγκ της περιφέρειας της Αρχιεπισκοπής, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό, χαρά και προσμονή.

Η κατασκήνωση υποδέχτηκε συνολικά 190 κατασκηνωτές και 48 νεαρούς ενήλικο προσωπικό που ήταν ενθουσιασμένοι που συνάντησαν τον Σεβασμιώτατο. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος και ο Επίσκοπος Ναζιανζού Αθηναγόρας, μαζί με τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευαγόρα Κωνσταντινίδη και τον Σεβ. Αρχιδιάκονο Διονύσιο. Παρόντες ήταν επίσης η κ. Paulette Poulos, η Διευθύντρια του Leadership 100, η ​​κ. Elaine Allen, Ταμίας του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου και ο Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Ορφανάκος, Πρόεδρος του Συνδέσμου της Αρχιεπισκοπής Κληρικών. Η παρουσία τους έδωσε πραγματικά μεγάλη σημασία στην εκδήλωση, τονίζοντας τη σημασία της ελληνορθόδοξης χριστιανικής κατασκηνωτικής διακονίας σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος έδειξε τη βαθιά του φροντίδα και στοργή για τους κατασκηνωτές και το προσωπικό χορηγώντας ευγενικά ένα φορητό τρέιλερ παγωτού. Σε ένα ευχάριστο ηλιόλουστο απόγευμα, όλοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν την απλή απόλαυση του κλασικού παγωτού. Η παρουσία του Σεβασμιωτάτου έφερε αίσθημα χαράς και πατρικής αγάπης, καλλιεργώντας έναν ιερό δεσμό ανάμεσα σε αυτόν και την κοινότητα της κατασκήνωσης. Ήταν μια πραγματικά ευλογημένη ευκαιρία για όλους να βιώσουν μια βαθιά πνευματική σύνδεση με τον αγαπημένο τους Ιεράρχη. Ήταν πραγματικά μια στιγμή πνευματικής αγαλλίασης, όπου οι καρδιές φούντωσαν με πάθος για την πίστη μας και εκπληκτική αγάπη για τον πολιτισμό μας.

Πηγή: goarch.org

Φωτογραφίες: GOARCH/Dimitrios Panagos.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων