17/06/2024 17/06/2024 Στη Βόννη της Γερμανίας μετέβη ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκειμένου να λάβει μέρος στους εορτασμούς για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, τα οποία τιμήθηκαν πανηγυρικά το Σάββατο, 15 Ιουνίου.  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής: “Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της...
17 Ιουνίου, 2024 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024 - 12:35

Στη Βόννη ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνου

Διαδώστε:
Στη Βόννη ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνου

Στη Βόννη της Γερμανίας μετέβη ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκειμένου να λάβει μέρος στους εορτασμούς για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, τα οποία τιμήθηκαν πανηγυρικά το Σάββατο, 15 Ιουνίου. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής: “Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Βόννη της Γερμανίας για την εορτή του Αγίου Αυγουστίνου, προστάτη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γερμανίας και Έξαρχου Κεντρικής Ευρώπης Αυγουστίνου”.

Πηγή φωτογραφίας: GOARCH

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων