16/09/2024 16/09/2024 Τη συνάντησή του με τη νέα Γενική πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ. Ιφιγένεια Καναρά ανακοίνωσε στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Στην ανάρτησή του στο facebook ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στη νέα Πρόξενο καλή επιτυχία στο έργο της και δήλωσε ότι ανυπομονεί για μια συνεργασία που θα είναι...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2024 - 21:08

Συνάντηση Αμερικής Ελπιδοφόρου με τη νέα Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Ιφιγένεια Καναρά

Διαδώστε:
Συνάντηση Αμερικής Ελπιδοφόρου με τη νέα Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Ιφιγένεια Καναρά

Τη συνάντησή του με τη νέα Γενική πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ. Ιφιγένεια Καναρά ανακοίνωσε στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Στην ανάρτησή του στο facebook ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στη νέα Πρόξενο καλή επιτυχία στο έργο της και δήλωσε ότι ανυπομονεί για μια συνεργασία που θα είναι προς όφελος της Ομογένειας.

Παρακάτω η ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου:

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής την νέα Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ. Ιφιγένεια Καναρά. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της και ανυπομονούμε για μια καρποφόρα συνεργασία, με κοινό σκοπό την προσφορά στην αγαπημένη μας Ομογένεια“.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων