Αρχιεπισκοπή Αμερικής
22 Αυγούστου, 2024

Τετ α τετ Ελπιδοφόρου-Ομπάμα στο Συνέδριο των Δημοκρατικών

Διαδώστε:

Με τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Εθνικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο το βράδυ της Τρίτης. 

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ελπιδοφόρος γράφει ότι μετέφερε τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου προς τον κ. Ομπάμα ο οποίος τον είχε συναντήσει δύο φορές. “Πρώτα στην Κωνσταντινούπολη και αργότερα στον Λευκό Οίκο κατά την προεδρία του”, έγραψε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Κατά το συνέδριο ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Κάμαλα Χάρις είναι η υποψήφια της παράταξης για την προεδρία στις εκλογές που θα διεξαχθούν την 5η Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η παρουσία του Σεβασμιωτάτου στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών το βράδυ της Τρίτης συνεχίζει τη μακροχρόνια, παραδοσιακή πρόσκληση, προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής να παραστεί σε συνέδρια τόσο των Ρεπουμπλικανικών όσο και των Δημοκρατικών κομμάτων πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στο Συνέδριο των Δημοκρατικών

Διαδώστε: