01/08/2024 01/08/2024 Αυτή την εβδομάδα, το Ελληνικό Κολλέγιο και το Ελληνικό Ορθόδοξο Σεμινάριο του Τιμίου Σταυρού είχαν τη χαρά να υποδεχτούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ντένβερ κ. Κωνσταντίνο στην πανεπιστημιούπολη του Κολλεγίου, στην πρώτη του επίσκεψη μετά την ενθρόνισή του ως Μητροπολίτη. Ο Σεβασμιώτατος είναι απόφοιτος του προγράμματος Master of Divinity (MDiv) του 1994 και ήταν συμφοιτητής με...
01 Αυγούστου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 21:08

Το Ελληνικό Κολλέγιο Τιμίου Σταυρού υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Ντένβερ

Διαδώστε:
Το Ελληνικό Κολλέγιο Τιμίου Σταυρού υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Ντένβερ

Αυτή την εβδομάδα, το Ελληνικό Κολλέγιο και το Ελληνικό Ορθόδοξο Σεμινάριο του Τιμίου Σταυρού είχαν τη χαρά να υποδεχτούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ντένβερ κ. Κωνσταντίνο στην πανεπιστημιούπολη του Κολλεγίου, στην πρώτη του επίσκεψη μετά την ενθρόνισή του ως Μητροπολίτη.

Ο Σεβασμιώτατος είναι απόφοιτος του προγράμματος Master of Divinity (MDiv) του 1994 και ήταν συμφοιτητής με τον Πρόεδρο Δημήτριο Σ. Κάτο.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και την Τρίτη 30 Ιουλίου και τέλεσε επίσης τρισάγιο για τους τρεις ιεράρχες που αναπαύονται πίσω από το παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού: Τον Αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής κυρό Ιάκωβο, τον Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κυρό Σίλας και τον Επίσκοπος Αβύδου κυρό Γεράσιμο. Η ακολουθία του τρισάγιου είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς πραγματοποιήθηκε την ημέρα των γενεθλίων του Αρχιεπισκόπου Ιακώβου και την ημέρα όπου ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Σίλας χειροτόνησε τον Μητροπολίτη Κωνσταντίνο σε Διάκονο και Ιερέα.

Πηγή: goarch.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων