28/06/2024 28/06/2024 «Να σέβεσαι αυτόν που κάθεται δίπλα σου και επιμένει, αυτόν που δε σε εγκαταλείπει», προτρέπει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του πνευματικής ωφελείας διά του μέσου κοινωνικής δικτυώσεως Instagram. «Μην εγκαταλείπεις εύκολα τους ανθρώπους σου», επισημαίνει ο Σεβασμιώτατος ενώ προσθέτει: «Να σέβεσαι τον κάθε άνθρωπο σαν να είναι εικόνα...
28 Ιουνίου, 2024 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 15:41

Αυστραλίας Μακάριος: «Να σέβεσαι αυτόν που επιμένει να κάθεται δίπλα σου»

Διαδώστε:
Αυστραλίας Μακάριος: «Να σέβεσαι αυτόν που επιμένει να κάθεται δίπλα σου»

«Να σέβεσαι αυτόν που κάθεται δίπλα σου και επιμένει, αυτόν που δε σε εγκαταλείπει», προτρέπει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του πνευματικής ωφελείας διά του μέσου κοινωνικής δικτυώσεως Instagram. «Μην εγκαταλείπεις εύκολα τους ανθρώπους σου», επισημαίνει ο Σεβασμιώτατος ενώ προσθέτει: «Να σέβεσαι τον κάθε άνθρωπο σαν να είναι εικόνα Θεού ή καλύτερα σαν να είναι ο ίδιος ο Θεός μπροστά σου».

Η ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων