Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας
18 Σεπτεμβρίου, 2024

Δοξολογία για τους τελειόφοιτους του Κολλεγίου του Αγίου Σπυρίδωνος στο Σύδνεϋ

Διαδώστε:

Δοξολογία επί τη αποφοιτήσει των μαθητών και μαθητριών του 12ου έτους (τρίτης τάξης του Λυκείου) του ελληνορθόδοξου Κολλεγίου του Αγίου Σπυρίδωνος, τελέστηκε στην ομόγνωμη εκκλησία στο Kingsford του Σύδνεϋ, το πρωί της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, της Δοξολογίας προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, περιστοιχούμενος από τους κληρικούς της Ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος, τον Ιερατικώς Προϊστάμενο π. Στυλιανό Σκούτα και τον συνεφημέριό του, π. Σταύρο Ιβανό.

Την πολυπληθή μαθητική κοινότητα συνόδευαν η Διευθύντρια, κ. Αιμιλία Κατσογιάννη, και τα μέλη του προσωπικού του Κολλεγίου, ενώ παρόντες στη σημαντική αυτή περίσταση ιδίως για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 12ου έτους, ήταν ο Πρόεδρος της Ενορίας κ. Ηλίας Οικονόμου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και οικείοι των τελειοφοίτων.

Στο τέλος της Δοξολογίας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Χριστόδουλος μετέφερε τον θερμό χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, απευθύνοντας στους νέους και τις νέες λόγους εμψυχώσεως ενόψει των τελικών εξετάσεων HSC, στις οποίες θα συμμετάσχουν, καθώς επίσης πατρικές ευχές και συμβουλές για το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που θα ξεκινήσει μετά την αποφοίτηση από το ελληνορθόδοξο Κολλέγιο. Μεταξύ άλλων τούς προέτρεψε να παραμείνουν ενωμένοι μεταξύ τους και κοντά στο Κολλέγιο και την Ενορία τους, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα είναι πάντοτε συμπαραστάτες στα καλά τους έργα.

Πηγή: greek.vema.com.au

Διαδώστε: