29/08/2024 29/08/2024 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας επιθυμεί να ενημερώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμά της και το ευρύτερο κοινό σχετικώς με την ύπαρξη ψεύτικου προφίλ στο μέσον κοινωνικής δικτυώσεως Facebook, το οποίο φέρει το όνομα «EminenceArchbishopMakarios» (www.facebook.com/eminencearchbishopmakarios). Στο εν λόγω προφίλ έχουν αναρτηθεί αυθαιρέτως και παρανόμως φωτογραφίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ληφθείσες από το διαδίκτυο, με προφανή...
29 Αυγούστου, 2024 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024 - 10:51

Ενημέρωση περί ψεύτικου προφίλ του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου στο Facebook

Διαδώστε:
Ενημέρωση περί ψεύτικου προφίλ του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου στο Facebook

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας επιθυμεί να ενημερώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμά της και το ευρύτερο κοινό σχετικώς με την ύπαρξη ψεύτικου προφίλ στο μέσον κοινωνικής δικτυώσεως Facebook, το οποίο φέρει το όνομα «EminenceArchbishopMakarios» (www.facebook.com/eminencearchbishopmakarios).

Στο εν λόγω προφίλ έχουν αναρτηθεί αυθαιρέτως και παρανόμως φωτογραφίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ληφθείσες από το διαδίκτυο, με προφανή σκοπό την παραπλάνηση των υπόλοιπων χρηστών και με άγνωστα κίνητρα και περαιτέρω επιδιώξεις.

Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας δεν διαθέτει λογαριασμό (προφίλ ή σελίδα) στο Facebook, ενώ η μοναδική παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως είναι το ακόλουθο προφίλ στο Instagram: www.instagram.com/archbishop_makarios/.

Ως εκ τούτου, προτρέπουμε τους πιστούς της καθ’ ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής, και κάθε άλλο χρήστη του Facebook, να αγνοήσουν το εν λόγω ψεύτικο προφίλ και να απόσχουν από οποιαδήποτε αλληλεπίδραση μαζί του, ιδίως δε από την παροχή προσωπικών δεδομένων τους.

Συγχρόνως, ενημερώνουμε ότι έχουμε προβεί στις δέουσες ενέργειες για την κατάργηση του ψεύτικου προφίλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων