28/08/2024 28/08/2024 Την Δευτέρα, 26 Αυγούστου, επισκέφθηκε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αδελαΐδος κ. Σιλουανό η μόλις αφιχθείσα στην πρωτεύουσα της Νοτίου Αυστραλίας νέα Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Αδελαΐδα, κ. Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου, συνοδευομένη από τον υιό της Ιάσονα και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Χαράλαμπο Κουτάντο, εκπαιδευτικό απεσπασμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος. Η κ. Θεοδωροπούλου έτυχε θερμής υποδοχής...
28 Αυγούστου, 2024 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2024 - 8:55

Επίσκεψη της νέας Γενικής Προξένου της Ελλάδος στον Επίσκοπο Αδελαΐδος Σιλουανό

Διαδώστε:
Επίσκεψη της νέας Γενικής Προξένου της Ελλάδος στον Επίσκοπο Αδελαΐδος Σιλουανό

Την Δευτέρα, 26 Αυγούστου, επισκέφθηκε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αδελαΐδος κ. Σιλουανό η μόλις αφιχθείσα στην πρωτεύουσα της Νοτίου Αυστραλίας νέα Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Αδελαΐδα, κ. Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου, συνοδευομένη από τον υιό της Ιάσονα και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Χαράλαμπο Κουτάντο, εκπαιδευτικό απεσπασμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος.

Η κ. Θεοδωροπούλου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Θεοφιλέστατο, εκ προσώπου του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, και ξεναγήθηκε στον Αρχιεπισκοπικό Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και στους χώρους των γραφείων της Επισκοπής Αδελαΐδος.

Στους εκλεκτούς επισκέπτες παρατέθηκε γεύμα από την Επισκοπή Αδελαΐδος και εν συνεχεία ο Θεοφιλέστατος κ. Σιλουανός δέχθηκε την Γενική Πρόξενο στο γραφείο του, όπου συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και μερίμνης.

Ο Θεοφιλέστατος ενημέρωσε την Γενική Πρόξενο για το πολυποίκιλο λατρευτικό, πνευματικό, εθνικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό, ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Ο Θεοφιλέστατος δεν παρέλειψε να προσφέρει στην κ. Θεοδωροπούλου δώρο ευλογίας, εκ προσώπου του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, ευχηθείς η θητεία της να αποβεί, με τη χάρη του Θεού, καρποφόρος και ωφέλιμος για όλον τον Ελληνισμό της Νοτίου Αυστραλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων