Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας
17 Ιουλίου, 2024

Επίσκεψη του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης

Διαδώστε:

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας κ. Στυλιανός Μαγδαλόπουλος επισκέφθηκε τα Γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης και τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου.

Ο κ. Μαγδαλόπουλος, μαζί με μέλη του προσωπικού του Κέντρου Προνοίας, έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κυανέων κ. Ελπίδιο, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Πέρθης. Στη συνάντηση παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote Βικτώριας, ο οποίος είχε μεταβεί στην Πέρθη για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Την επόμενη ημέρα, ο Διευθυντής και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας πραγματοποίησαν Εκπαίδευση Εθελοντών στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας. Έλαβαν μέρος περισσότερα από 40 άτομα, στα οποία απονεμήθηκε σχετική πιστοποίηση.

Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας αποτελεί τον προνοιακό βραχίονα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και έχει την έδρα του στο Σύδνεϋ.

Πηγή: greek.vema.com.au

Διαδώστε: