22/07/2024 22/07/2024 Τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Kingsford του Σύδνεϋ, η Ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος των νέων Χωρεπισκόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, οι οποίοι εξελέγησαν προσφάτως από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Κατά την Ακολουθία, ανακοινώθηκε εν εκκλησία η εκλογή των νέων Χωρεπισκόπων Πέρθης κ. Ελπιδίου, Αδελαΐδος...
22 Ιουλίου, 2024 - 15:30

Η Ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος των νέων Χωρεπισκόπων της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος των νέων Χωρεπισκόπων της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Kingsford του Σύδνεϋ, η Ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος των νέων Χωρεπισκόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, οι οποίοι εξελέγησαν προσφάτως από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Κατά την Ακολουθία, ανακοινώθηκε εν εκκλησία η εκλογή των νέων Χωρεπισκόπων Πέρθης κ. Ελπιδίου, Αδελαΐδος κ. Σιλουανού, Μελβούρνης κ. Κυριακού, Χώρας κ. Ευμενίου και Βρισβάνης κ. Βαρθολομαίου, και εκείνοι απάντησαν με το κείμενο της Ευχαριστίας, αποδεχόμενοι το «επίταγμα».

Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίος, κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, τα μέλη του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, καθώς και ευσεβείς πιστοί, οι οποίοι άπαντες, μετά το πέρας της Ακολουθίας, συνεχάρησαν τους Θεοφιλεστάτους Χωρεπισκόπους και τους ευχήθηκαν καταλλήλως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων