13/12/2023 13/12/2023 Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, του Θαυματουργού στην πανηγυρίζουσα φερώνυμη Ενορία – Κοινότητα στο Clayton της Μελβούρνης. Των λατρευτικών εκδηλώσεων την παραμονή και ανήμερα της εορτής προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, ο οποίος μετέφερε στους πιστούς τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου....
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 19:59

Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος στο Clayton της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος στο Clayton της Μελβούρνης

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, του Θαυματουργού στην πανηγυρίζουσα φερώνυμη Ενορία – Κοινότητα στο Clayton της Μελβούρνης.

Των λατρευτικών εκδηλώσεων την παραμονή και ανήμερα της εορτής προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, ο οποίος μετέφερε στους πιστούς τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Την κυριώνυμο ημέρα, κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ανάμεσα στο εκκλησίασμα βρίσκονταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων