Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας
20 Φεβρουαρίου, 2023

Κυριακή της Απόκρεω στην Πέρθη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:

Την Κυριακή της Απόκρεω, 19 Φεβρουαρίου, ο Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Πέρθη.

 Κατά το κήρυγμά του, ο Θεοφιλέστατος επικέντρωσε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας, τονίζοντας τη σημασία της παροχής βοήθειας σε συνανθρώπους μας έχουν σωματική και πνευματική ανάγκη.

Ο Επίσκοπος Κυανέων ενημέρωσε επίσης το εκκλησίασμα για τις εργασίες ανακαίνισης που εκτελούνται σε εξωτερικά τμήματα του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, παρατέθηκε μεσημεριανό γεύμα με κρεατικά, όπου παρακάθησαν περισσότερα από 200 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών νέων οικογενειών από την Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος παρέστη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κατελλοριζίων Δυτικής Αυστραλίας, όπου ήταν επίσης παρούσα η Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη, κ. Γεωργία Καρασιώτου. Η εκδήλωση αυτή είχε επίσης τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων. Ο Θεοφιλέστατος περιέγραψε εν συντομία τη σημασία της Κυριακής της Απόκρεω και μετέφερε σε όλους την πατρική ευλογία και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου.

Διαδώστε: