29/10/2022 29/10/2022 Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, υπό τη διοργάνωση του Ελληνικού Παραρτήματος RSL Μελβούρνης, στο Αυστραλο-Ελληνικό Μνημείο της Μελβούρνης, στο Domain Gardens. Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, ο οποίος τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αγωνιστών και ηρώων κατά...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 10:01

Μελβούρνη: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, υπό τη διοργάνωση του Ελληνικού Παραρτήματος RSL Μελβούρνης, στο Αυστραλο-Ελληνικό Μνημείο της Μελβούρνης, στο Domain Gardens.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, ο οποίος τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αγωνιστών και ηρώων κατά το Έπος του 1940, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στο Μνημείο.

Παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, ο πολιτειακός βουλευτής του Εργατικού Κόμματος κ. Νικόλαος Στάικος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό της Βικτώριας, κ. Daniel Andrews, ο επίσης πολιτειακός Βουλευτής των Εργατικών, κ. Λη Ταρλάμης, ο υποψήφιος με το κόμμα των Φιλελευθέρων, κ. Δημήτριος Γριβοκωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης, πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομογενειακών οργανώσεων, καθώς και αντιπροσωπείες μαθητών και μαθητριών.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων