04/08/2024 04/08/2024 Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός ιερούργησε επί τη μνήμη των Αγίων Επτά Παίδων των εν Εφέσω στην Ιερά Μονή Παναγίας Καμαριανής στο Red Hill της Μελβούρνης, πλαισιούμενος από κληρικούς της οικείας Ι. Επισκοπής.   Παρών ανάμεσα στο εκκλησίασμα ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης. Στο...
04 Αυγούστου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2024 - 15:00

Μελβούρνη: Μνήμη Αγίων Επτά Παίδων των εν Εφέσω στην Παναγία Καμαριανή Red Hill

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Μνήμη Αγίων Επτά Παίδων των εν Εφέσω στην Παναγία Καμαριανή Red Hill

Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός ιερούργησε επί τη μνήμη των Αγίων Επτά Παίδων των εν Εφέσω στην Ιερά Μονή Παναγίας Καμαριανής στο Red Hill της Μελβούρνης, πλαισιούμενος από κληρικούς της οικείας Ι. Επισκοπής.

 

Παρών ανάμεσα στο εκκλησίασμα ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος μίλησε καταλλήλως στους πιστούς για τους Αγίους Επτά Παίδες τους εν Εφέσω, ενώ τους διαβίβασε την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου.

 

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων