01/07/2024 01/07/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός επισκέφθηκε την Ενορία Αγίας Αικατερίνης, στο προάστιο East Malvern της Μελβούρνης την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 και ιερούργησε επί τη εορτή της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων, βοηθούμενος από τον προϊστάμενο της Ενορίας π. Κυριάκο Τσάπα, παρισταμένου του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη. Στο τέλος της...
01 Ιουλίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2024 - 19:28

Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως ιερούργησε στην Ενορία Αγίας Αικατερίνης East Malvern

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως ιερούργησε στην Ενορία Αγίας Αικατερίνης East Malvern

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός επισκέφθηκε την Ενορία Αγίας Αικατερίνης, στο προάστιο East Malvern της Μελβούρνης την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 και ιερούργησε επί τη εορτή της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων, βοηθούμενος από τον προϊστάμενο της Ενορίας π. Κυριάκο Τσάπα, παρισταμένου του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα για τους Δώδεκα Αποστόλους, ενώ διαβίβασε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων