01/07/2024 01/07/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024 τον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο προάστιο Oakleigh της Μελβούρνης και χοροστάτησε στον Μ. Εσπερινό της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού. Ο Θεοφιλέστατος πλαισιώθηκε από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο π. Σταύρο Κακαβά και άλλους κληρικούς...
01 Ιουλίου, 2024 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2024 - 18:14

Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Oakleigh

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Oakleigh

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024 τον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο προάστιο Oakleigh της Μελβούρνης και χοροστάτησε στον Μ. Εσπερινό της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Ο Θεοφιλέστατος πλαισιώθηκε από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο π. Σταύρο Κακαβά και άλλους κληρικούς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας. Πλήθος πιστών κατέκλυσε την εκκλησία για να τιμήσει τη μνήμη των προστατών της Ενορίας.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Κυριακός μετέφερε στους πιστούς τις ευχές, την ευλογία και την αγάπη του Ποιμενάρχου τους, Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Κατά την ομιλία του, ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως αναφέρθηκε στους βίους και τη δράση των Αγίων Αναργύρων, επικεντρώνοντας στον ρόλο τους ως γιατρών που ανιδιοτελώς θεραπεύαν τους ανθρώπους και τα ζώα, χωρίς να ζητούν τίποτε ως υλικό αντάλλαγμα, παρά μόνο οι θεραπευόμενοι να πιστεύουν στον Χριστό.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων