21/11/2022 21/11/2022 Η Αδελφότητα Κυριών του GO Family & Friends διοργάνωσε ένα ειδικό δείπνο για την ολοκλήρωση του έτους στο Jordan’s King Street Wharf στο Σύδνεϋ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτη κ. Χριστοφόρο Κρικέλη, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Στέφανο Τινικασβίλι...
21 Νοεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2022 - 17:21

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε δείπνο της Αδελφότητας Κυριών

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε δείπνο της Αδελφότητας Κυριών

Η Αδελφότητα Κυριών του GO Family & Friends διοργάνωσε ένα ειδικό δείπνο για την ολοκλήρωση του έτους στο Jordan’s King Street Wharf στο Σύδνεϋ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτη κ. Χριστοφόρο Κρικέλη, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Στέφανο Τινικασβίλι και τον Αρχιδιάκονο κ. Αθηναγόρα Καρακωνσταντάκη.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά παραβρέθηκαν 125 γυναίκες από Ενορίες όλης της Περιφέρειας του Σύδνεϋ, με στόχο την ενίσχυση της αδελφοσύνης, της ενότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος χαιρέτησε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες και μίλησε για την αξία της υπομονής και της αδελφοσύνης, ενώ υποσχέθηκε να βρίσκεται κοντά τους όσο πιο συχνά γίνεται.

Η Αδελφότητα Κυριών του GO Family and Friends είναι μια πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, που αποσκοπεί να ενώσει τις γυναίκες κάθε ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης και πολιτιστικού υποβάθρου, σε ένα ασφαλές και πνευματικά αναζωογονητικό περιβάλλον.

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου και υπό την καθοδήγηση του Πανοσιολογιωτάτου κ. Χριστόφορου και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Yellow Rock π. Ιερωνύμου, η Αδελφότητα Κυριών διοργανώνει πνευματικές ομιλίες, εργαστήρια και κοινωνικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους που φιλοξενούνται σε διάφορες Ενορίες σε όλη τη Νέα Νότια Ουαλία.

Κατά τη φετινή χρονιά, οι δραστηριότητες της Αδελφότητας Κυριών εγκαινιάστηκαν στην Ενορία – Κοινότητα των Αγίων Πάντων, στο Belmore του Σύδνεϋ, με μια εκδήλωση που είχε ως θέμα την υπομονή, κατά τη διάρκεια της οποίας ορίστηκε ως προστάτιδα της Αδελφότητας η Αγία Υπομονή.

Στη συνέχεια, τα μέλη της συναντήθηκαν στην Ενορία-Κοινότητα Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Liverpool, όπου συζήτησαν για τον ρόλο του Πνευματικού Πατέρα στη ζωή μας και ακολούθησε ένα ενδιαφέρον Εργαστήριο για τον τρόπο που παρασκευάζεται το λιβάνι. Στην εκκλησία του Ταξιάρχου Μιχαήλ στο Crowsnest συζητήθηκε το θέμα της φροντίδας του Ορθόδοξου νοικοκυριού, ενώ ακολούθησε ένα συναρπαστικό Εργαστήριο παρασκευής πρόσφορων. Το πρόσφατο δείπνο ήταν η τελευταία εκδήλωση για το 2022, με τα μέλη της Αδελφότητας να ανυπομονούν για την προετοιμασία των δράσεων και εκδηλώσεων του επόμενου έτους, που κυρίες ανυπομονούν για τις επερχόμενες εκδηλώσεις του επόμενου έτους, που θα περιλαμβάνουν και ένα ειδικό Εργαστήριο παρασκευής χαλβά, με έναν εκλεκτό καλεσμένο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων