17/05/2024 17/05/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, υποδέχθηκε εγκάρδια, στις 13 Μαΐου, στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Σταύρο Βενιζέλο και τη σύζυγό του κ. Λαρίσσα Τικαϊδη. Τον Πρέσβη συνόδευε η Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη, κ. Γεωργία Καρασιώτου, μαζί με...
17 Μαΐου, 2024 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 11:31

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, υποδέχθηκε εγκάρδια, στις 13 Μαΐου, στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Σταύρο Βενιζέλο και τη σύζυγό του κ. Λαρίσσα Τικαϊδη.

Τον Πρέσβη συνόδευε η Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη, κ. Γεωργία Καρασιώτου, μαζί με την αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ που επισκέπτεται την Αυστραλία, αποτελούμενη από τον Αντιναύαρχο Χρήστο Σασιάκο, Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ, τον Πλοίαρχο Παύλο Αγγελόπουλο, Επιτελή Δ3 Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων ΓΕΕΘΑ, τον Πλωτάρχη Στυλιανό Μητσιώτη, Επιτελή του 1ου Τμήματος της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, και τον Συνταγματάρχη Ιωάννη Φασιανό, Στρατιωτικό Ακόλουθο της Ελλάδος στην Καμπέρα.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, που βρίσκεται δίπλα στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, ενώ παρέμειναν και για μεσημεριανό γεύμα.

 

Πηγή: vema

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων