13/08/2024 13/08/2024 Η Ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας θρηνεί την απώλεια μιας από τις πιο αγαπητές και σεβαστές προσωπικότητές της, του Αγαπητού Πασσαρή, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 88 ετών στο Σίδνεϊ. Συλλυπητήρια για την εκδημία του επιφανούς μέλους της Ελληνικής Ομογένειας, όσο και της ευρύτερης αυστραλιανής κοινωνίας, εκφράζει η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της αναφέρει: «Η...
13 Αυγούστου, 2024 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2024 - 13:13

Συλλυπητήρια Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για την εκδημία του Αγαπητού Πασσαρή

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για την εκδημία του Αγαπητού Πασσαρή

Η Ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας θρηνεί την απώλεια μιας από τις πιο αγαπητές και σεβαστές προσωπικότητές της, του Αγαπητού Πασσαρή, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 88 ετών στο Σίδνεϊ. Συλλυπητήρια για την εκδημία του επιφανούς μέλους της Ελληνικής Ομογένειας, όσο και της ευρύτερης αυστραλιανής κοινωνίας, εκφράζει η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της αναφέρει:

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας εκφράζει τη βαθυτάτη θλίψη της για την εκδημία του Αγαπητού Πασσαρή, επιφανούς μέλους της Ελληνικής Ομογένειας, όσο και της ευρύτερης αυστραλιανής κοινωνίας.

Ο εκλιπών εργάσθηκε άοκνα επί πολλές δεκαετίες για τις ανάγκες του Ελληνισμού και για το κοινό καλό, ενώ υπηρέτησε ενεργά και την Ορθόδοξη Εκκλησία, θητεύοντας δε ευδοκίμως σε υψηλά αξιώματα, όπως αυτά του Προέδρου της Διακοινοτικής Επιτροπής Νέας Νοτίου Ουαλίας και του Ταμία του Consolidated Trust της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Μετ’ αισθημάτων ευγνωμοσύνης για τη σημαντική προσφορά του στην τοπική μας Εκκλησία, εκφράζουμε τις ειλικρινείς συλλυπητήριες ευχές μας στη σύζυγο, τις θυγατέρες και τους λοιπούς συγγενείς του.

Είθε ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει την ψυχή του αειμνήστου Αγαπητού Πασσαρή εν χώρα ζώντων.»

Η Εξόδιος Ακολουθία του Αγαπητού Πασσαρή θα τελεστεί την Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024, στις 10:30 πμ., στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, 366-378 King St, Newtown.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων