Αρχιεπισκοπή Κρήτης
08 Αυγούστου, 2024

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Μύρωνος στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα στο Ηράκλειο

Διαδώστε:

Με κατάνυξη, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού και πλήθους κόσμου, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Μύρωνος Επισκόπου Κρήτης του θαυματουργού, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα στην οποία είναι Πολιούχος.

Τον κ. Καλοκαιρινό υποδέχτηκε στον Άγιο Μύρωνα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Σηφάκης με τον οποίο ο Δήμαρχος Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και για διάφορα ζητήματα της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αντάλλαξε ευχές με πολίτες και συμμετείχε στον Εσπερινό μαζί με τους Αντιδημάρχους Νίκο Γιαλιτάκη και Γιάννα Καλονάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Κώστα Βαρβεράκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νίκο Κονταράκη, τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαρία Σκραφνάκη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μύρωνα Γιάννη Σηφάκη, την Κοινοτική Σύμβουλο Ελένη Χαιρέτη, τους συνεργάτες Ειδικούς Συμβούλους Κώστα Πιλαφτσή και Σπύρο Δοκιανάκη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του οικισμού που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μύρωνα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ακόμη ο Ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης και ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης και πλήθος πιστών.

Πηγή: ekriti

Διαδώστε: