29/08/2024 29/08/2024 Επί τη εορτή της Αποτομής της κεφαλής του ενδόξου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της Κοινότητος Βαθυρρύακος, λόγω των ανακαινιστικών έργων, που επιτελούνται στον Ιερό Ναό του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου Γενή Μαχαλλέ. Κατ’ αυτήν...
29 Αυγούστου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024 - 17:55

Επέτειος εκλογής Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων – Εορτή Αποτομής της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου

Διαδώστε:
Επέτειος εκλογής Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων – Εορτή Αποτομής της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου

Επί τη εορτή της Αποτομής της κεφαλής του ενδόξου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της Κοινότητος Βαθυρρύακος, λόγω των ανακαινιστικών έργων, που επιτελούνται στον Ιερό Ναό του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου Γενή Μαχαλλέ.

Κατ’ αυτήν την ημέρα, ο Σεβασμιώτατος κ. Απόστολος συμπληρώνει 13 έτη από την εκλογή αυτού, υπό της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και προτάσει της Α. Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, στην Ιερά Γεροντική Μητρόπολη των Δέρκων.

 

       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων