Μητροπόλεις Οικουμενικού Θρόνου
07 Ιουνίου, 2024

Η Ελλάδα στο ανοιξιάτικο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σεούλ

Διαδώστε:

Το ανοιξιάτικο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού διοργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο, στις 26 Μαΐου 2024, στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, στη Σεούλ. Σε αυτό συμμετείχαν πολλές χώρες, μεταξύ αυτών η Κορέα, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Λευκορωσία, το Ουζμπεκιστάν, Ελλάδα, Λίβανο, Αμερική και Καναδά.

Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας ξεκίνησε η διοργάνωση και σιγά ‒ σιγά συγκεντρώθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι, ώστε να σχηματίστηκαν ουρές αναμονής μπροστά από τους πάγκους κάθε χώρας.

Όλα ήταν στην εντέλεια και άψογα οργανωμένα, διότι όλοι είχαν συμβάλλει, ο καθένας με τον δικό του τρόπο: Κάποιοι ετοίμαζαν τα φαγητά, άλλοι έστηναν τους πάγκους και τις τέντες, έπλεναν τα μαγειρικά σκεύη και μετέφεραν τα απαραίτητα, για να μην υπάρχει καμμία έλλειψη. Ανάμεσα σε όλους ξεχώριζαν οι νέοι και οι νέες του Συνδέσμου, που κατέβαλαν κόπο, διέθεσαν το χρόνο τους και έδωσαν δυναμικά το «παρών».

Το φεστιβάλ είχε μεγάλη επιτυχία και καθ’ όλη τη διάρκειά του πολύς κόσμος συνέρρεε, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, για να γευθεί τα νόστιμα φαγητά και να γνωρίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Διαδώστε: