21/10/2024 21/10/2024 Με την τέλεση Δοξολογίας, παρουσία του αναπληρωτή επικεφαλής της Ελληνικής Πρεσβείας στο Δουβλίνο, κ. Μιχαήλ Καράμπαλη, τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ιερά Μητρόπολη Ιρλανδίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ιακώβου.   Ακολούθως, με αφορμή τα επικείμενα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου στις 23 Οκτωβρίου, παρατέθηκε δεξίωση στους χώρους της Ελληνορθόδοξης κοινότητας με τους πιστούς να...
21 Οκτωβρίου, 2024 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2024 - 14:35

Η επέτειος του “ΟΧΙ” στην Ιερά Μητρόπολη Ιρλανδίας

Διαδώστε:
Η επέτειος του “ΟΧΙ” στην Ιερά Μητρόπολη Ιρλανδίας

Με την τέλεση Δοξολογίας, παρουσία του αναπληρωτή επικεφαλής της Ελληνικής Πρεσβείας στο Δουβλίνο, κ. Μιχαήλ Καράμπαλη, τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ιερά Μητρόπολη Ιρλανδίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ιακώβου.  

Ακολούθως, με αφορμή τα επικείμενα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου στις 23 Οκτωβρίου, παρατέθηκε δεξίωση στους χώρους της Ελληνορθόδοξης κοινότητας με τους πιστούς να εύχονται στον Μητροπολίτη κ. Ιάκωβο, ο οποίος παρέθεσε το κέρασμα λίγο νωρίτερα καθώς ανήμερα των ονομαστηρίων του θα βρίσκεται στο Φανάρι στο πλαίσιο Συνοδικών υποχρεώσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων