28/05/2024 28/05/2024 Την Κυριακή το απόγευμα, 26 Μαΐου 2024, όμιλος φοιτητών με επικεφαλής τον κοσμήτορα και τους καθηγητές του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταύρου Βοστώνης (Hellenic College Holy Cross – Greek Orthodox School of Theology) επισκέφθηκαν τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής της Κοινότητος Θεραπείων και στην συνέχεια παρακάθησαν σε δείπνο παρατεθέν, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου...
28 Μαΐου, 2024 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 15:24

Καθηγητές και φοιτητές του Ελληνικού Κολλεγίου Τίμιος Σταυρός Βοστώνης στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων

Διαδώστε:
Καθηγητές και φοιτητές του Ελληνικού Κολλεγίου Τίμιος Σταυρός Βοστώνης στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων

Την Κυριακή το απόγευμα, 26 Μαΐου 2024, όμιλος φοιτητών με επικεφαλής τον κοσμήτορα και τους καθηγητές του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταύρου Βοστώνης (Hellenic College Holy Cross – Greek Orthodox School of Theology) επισκέφθηκαν τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής της Κοινότητος Θεραπείων και στην συνέχεια παρακάθησαν σε δείπνο παρατεθέν, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Συνοδός των επισκεπτών ήταν ο Πατριαρχικός Διάκονος της Σειράς π. Ιερώνυμος Σωτηρέλης ενώ τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Ιερολ. Διάκονος π. Δανιήλ Ζαφείρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων