ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
27/06/2024 27/06/2024 Στις 9 Ιουνίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο στη Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong, για τον εορτασμό της δεύτερης επετείου από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Πισιδίας κυρού Σωτηρίου. Ο π. Αντώνιος Woo Jong-Hyun μαζί με τον πατέρα Jeremy Cho Kyung-Jin τέλεσαν τη Θ. Λειτουργία και το Μνημόσυνο. Μετά την Ακολουθία οι...
27 Ιουνίου, 2024 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 11:29

Μητρόπολη Κορέας: Το δεύτερο επετειακό μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτη Σωτηρίου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Κορέας: Το δεύτερο επετειακό μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτη Σωτηρίου

Στις 9 Ιουνίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο στη Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong, για τον εορτασμό της δεύτερης επετείου από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Πισιδίας κυρού Σωτηρίου. Ο π. Αντώνιος Woo Jong-Hyun μαζί με τον πατέρα Jeremy Cho Kyung-Jin τέλεσαν τη Θ. Λειτουργία και το Μνημόσυνο.

Μετά την Ακολουθία οι ιερείς και οι πιστοί πήγαν στον τάφο του εκλιπόντος, τέλεσαν σύντομο μνημόσυνο και απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του.

Ακολούθησαν συζητήσεις από όλους τους παρευρισκόμενους ενθυμούμενοι τον αείμνηστο Επίσκοπο Σωτήριο, ο οποίος αφοσιώθηκε στο έργο του Κυρίου κατά τη διάρκεια της ζωής του, δίδαξε και θυσιάστηκε ως πατέρας στα πνευματικά του τέκνα και τώρα προσφέρει ατελείωτες παρακλητικές προσευχές για εμάς.

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους, που καθάρισαν και οργάνωσαν το εσωτερικό και το εξωτερικό της μονής για το σημερινό Μνημόσυνο. σε αυτούς που ετοίμασαν λουλούδια στην εκκλησία και στον τάφο. σε όσους ετοίμασαν διάφορα φαγητά για τους παρευρισκόμενους από την προηγούμενη μέρα και ιδιαίτερα σε όλους όσους δεν δίστασαν να διανύσουν πολύ δρόμο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αυτή προς τιμήν του αειμνήστου Μητροπολίτη Σωτηρίου”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

Την ίδια μέρα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο σε κάθε τοπική ορθόδοξη εκκλησία της Κορέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα